30 minuters bloggande

Jag har blivit lite impad och inspirerad av en vän till mej som precis börjat blogga. Hon får till det så där personligt och bra, inte så invecklat och inte minst – hon bloggar ganska ofta. Varför får inte jag till det lika ofta med bloggandet tänker jag. Svaret är ganska enkelt – jag har (för?) många järn i elden och många olika projekt som jag gärna vill skriva av mej kring, men jag får inte till det eftersom det saknas tid till det där perfekta inlägget med väl valda bilder och målande texter. Därför har jag nu en idé. Jag skall prova med att även skriva kortare inlägg som jag lägger max 30 minuter på.

Jag gillar att skriva av mej. Det är som bearbetning och reflexion kring livet. Det finns jobbiga dagar, härliga dagar och vanliga dagar. Jag vill inte skriva om de jobbiga dagarna och orosmomenten i livet. Jag vill skriva om de glada stunderna, de magiska momenten och det lilla fina i vardagen.

stora

Just nu sitter jag och äter lunch och tittar ut över stora torget i Alingsås. Jag känner mej faktiskt väldigt nöjd. Igår började jag arbetet med att renovera vår tvättstuga, det känns otroligt skönt att vara igång. Idag är det fredag, veckans bästa dag. Ikväll blir det fredagsmys tillsammans med de som betyder allra mest för mej. That´s the shit 🙂

30 minuter är till ända – kaffet efter maten står på bordet. Nu publicerar jag detta inlägg och hoppas att Ni alla som läser detta tycker att livet har mycket fint att glädjas åt. Trevlig helg!

2 kommentarer på “30 minuters bloggande”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

GourmetClub anno 2015

För att vi älskar god mat och dryck

sparabloggen

Privatekonomi - aktier, fonder & pension

From Japan With Love

Välkommen in i min värld!

Legal Nomads

Telling stories through food.

Här hos mig är allting glutenfritt:)

Välkommen in i min värld!

Gluten Free in Japan

日本でグルテンフリー。

Glimten i grytan

Välkommen in i min värld!

hoganassaluhall.se

Välkommen in i min värld!

Arilds Vingård

Välkommen in i min värld!

Min stora resa

Välkommen in i min värld!

%d bloggare gillar detta: