Supperclub blir ”popup” glassbar


bild

Sommaren är här och vi njuter tillsammans hela familjen. Det spirar och spritter i trädgården – och så har det gjort ett tag nu. Våren började tidigt i år och tidigt i vår köpte jag även min nya ”riktiga” glassmaskin som den som följer min blogg redan vet. Jag började direkt testa olika glass- och sorbetrecept. Provade, förfinade, dissade och njöt. Min första fullträff blev tidigt Rabarbersorbeten och goda vännerna Mattias och Johanna fick testa premiärbatchen. Det var en underbar liten stund på jorden som vi delade sorbeten tillsammans på.

När jag tillverkar glass strävar jag alltid efter att hitta ekologiskt- närproducerat- och gärna fairtrademärkta produkter. Det finns heller inga tillsatser i min glass. Jag har lyckats med samtliga ingredienser förutom gelatinblad och glykossirap, som jag använder i mina sorbeter. Har du som läser detta kunskap om var jag kan hitta även dessa produkter ekologiskt, vänligen hör av dej.

Jag har låtit vänner, kollegor och annat ” löst folk* ” prova min glass. Jag har lagt ut inspirationsbilder på Instagram och Facebook – mest för att jag bara är så glad för att jag lyckas göra god glass. Vänner och kollegor har kommenterat och velat smaka (några väl valda har även provat). Nu känner jag att det är läge att bjuda in till en somrig glassbar i trevlig supperclub anda. Du som läser detta och inte fått en inbjudan via Facebook – trist för dej, men jag bjuder bara in vänner och bekanta som jag har en personlig relation till. Dessutom har jag inget tillstånd från miljö och hälsa, varför en offentlig inbjudan skulle strida mot deras bestämmelser.

Jag kommer bjuda på 5-6 olika sorters sorbet och glass, kanske även en yoghurtglass om jag får tid och inspiration. Sedan tror jag det blir en spännande smak som du aldrig trodde du skulle få uppleva i en glass. Målet är att förvåna. En sak kan jag lova – du kommer få smaka min rabarbersorbet. Välkommen till vårt hem och glassbar på Bergavägen.

07062014-IMG_1298

07062014-IMG_1277

07062014-IMG_1280*människor från den lokala cykelfesten på besök hos oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

GourmetClub anno 2015

För att vi älskar god mat och dryck

sparabloggen

Privatekonomi - aktier, fonder & pension

From Japan With Love

Välkommen in i min värld!

Legal Nomads

Telling stories through food.

Här hos mig är allting glutenfritt:)

Välkommen in i min värld!

Gluten Free in Japan

日本でグルテンフリー。

Glimten i grytan

Välkommen in i min värld!

hoganassaluhall.se

Välkommen in i min värld!

Arilds Vingård

Välkommen in i min värld!

Min stora resa

Välkommen in i min värld!

%d bloggare gillar detta: