Céleste 8 år!

En helg i födelsedagsfirandets tecken är över. Härligt men också lite ansträngande att fixa och ordna med ett kalas. Men jag kände att det var en härlig stämningen hela helgen och vi fixade och ordnade med kalaset på ett bra sätt. Jag och Estelle hade bestämt oss för att göra härliga Macarons med inspiration från en matblogg som jag följer som heter Glimten i grytan. När dom var färdiga var det dags att dekoreras. Det gjorde vi tillsammans alla 3 – härligt mysig stund. Resultatet blev mysigt personligt och inte en massa stereotypa Hello Kitty karaktärer. Hur vi gjorde kan du läsa mer om under min egen matblogg som finns under kök på denna hemsida, eller så klickar du här

 

Kitty

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

GourmetClub anno 2015

För att vi älskar god mat och dryck

sparabloggen

Privatekonomi - aktier, fonder & pension

From Japan With Love

Välkommen in i min värld!

Legal Nomads

Telling stories through food.

Här hos mig är allting glutenfritt:)

Välkommen in i min värld!

Gluten Free in Japan

日本でグルテンフリー。

Glimten i grytan

Välkommen in i min värld!

hoganassaluhall.se

Välkommen in i min värld!

Arilds Vingård

Välkommen in i min värld!

Min stora resa

Välkommen in i min värld!

%d bloggare gillar detta: