The SupperClub and The Hobbit!

Igår var det premiär för min Supper Club och besök på bio, The Hobbit. Det är en tradition sedan första filmen i ”Sagan om ringen” trilogin att vi tillsammans, ett gäng män i sin bästa år, tittar på den. I år glömde jag av vår gamla fina tradition, men tack vare Mattias Glasin som var skarp i hjärnan blev det i alla fall av. Brukligt är att vi innan filmen tar en öl eller ett glas vin och käkar lite och snackar. I år pratade vi om att gå på restaurang igen, men av olika anledningar gjorde jag slag i saken och det blev istället ett besök hemma hos oss och en premiär på The Supper Club. För att inte tråka ut den måttligt matintresserade, hänvisar jag istället till Mitt Kök där du kan läsa allt om vad en Supperclub är för något samt läsa mer om den första Clubträffen.

Jag var lite besviken på film 1 av The Hobbit så nu var det upp till bevis. Skulle film 2 vara bättre. Svaret var givet, den var bättre. Riktigt bra faktiskt. Favoritscenerna för mej var helt klart ”spindelscenen” i skogen där jag skrek rakt ut i biosalongen av rädsla när det jättestora spindeln nästan hoppade upp i knät på mej av 3D effekten. Även scenen där djärgarna smiter från alvlandet och Legolas går loss med sin pilbåge tillsammans med hans nya kvinnliga motspelare. Även sista scenen i filmen där Bilbo känper mot draken är riktigt effektfull.

Hur som helst kommer jag hem runt midnatt efter en dag och kväll med vänskap och spänning. Där möter jag barnen och Eva-Lena sittandet och titta på TV. Vi lägger oss en timme senare. uwrhwkjrhkwjrk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

GourmetClub anno 2015

För att vi älskar god mat och dryck

sparabloggen

Privatekonomi - aktier, fonder & pension

From Japan With Love

Välkommen in i min värld!

Legal Nomads

Telling stories through food.

Här hos mig är allting glutenfritt:)

Välkommen in i min värld!

Gluten Free in Japan

日本でグルテンフリー。

Glimten i grytan

Välkommen in i min värld!

hoganassaluhall.se

Välkommen in i min värld!

Arilds Vingård

Välkommen in i min värld!

Min stora resa

Välkommen in i min värld!

%d bloggare gillar detta: