Novemberlov!

Novemberlovet börjar närma sig sitt slut. Jag och Eva-Lena tog välbehövligt ledigt torsdag och fredag. Lite skön tid tillsammans med hela familjen är inte fel. Estelle har haft lov hela veckan, hon har ju slutat på fritids. Kusin Andrea sov över från tisdag-torsdag och dom hade det jättemysigt, tolkade jag det som i alla fall med tanke på fniss och sena kvällar.

Minisemester till Halmstad med familjen Frövik

Fredag förmiddag åkte vi till Halmstad med Emelie, en jättegod vän till Estelle och hennes familj. Vi badade på Arena Halmstad, bodde på hotell Mårtensson och myste tillsammans. Skönt att komma iväg och ta en minisemester. Vi blev tipsade om den jättemysiga restaurangen Pio

där vi åt på kvällen efter badet. Vi var alla jättenöjda med maten. Lördagen startade med en underbar stund – hotellfrukost. Det är lyx och skönt att sitta och bara ta det lugnt och prata. Sedan gick vi på stan ett tag, shoppade lite och avslutade vår minisemester tillsammans med ytterligare en matmässig fullträff – Harry´s.

Halmsatd1

Halmstad2

Vi blev påminda om vårt härliga kök…

På fredagen när vi åkte till Halmstad låg det ett frankerat, handskrivet kuvert i brevlådan. I kuvertet låg min ungdomsvän Björn Nordbergs nya folder från Nordbergs Snickeri. Stolta och glada blev vi när vi upptäckte att han valt att visa bilder från hans fantastiska dörrar och kökssnickerier hos oss. Så här får Ni en liten glimt av vårt hus.

Björn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

GourmetClub anno 2015

För att vi älskar god mat och dryck

sparabloggen

Privatekonomi - aktier, fonder & pension

From Japan With Love

Välkommen in i min värld!

Legal Nomads

Telling stories through food.

Här hos mig är allting glutenfritt:)

Välkommen in i min värld!

Gluten Free in Japan

日本でグルテンフリー。

Glimten i grytan

Välkommen in i min värld!

hoganassaluhall.se

Välkommen in i min värld!

Arilds Vingård

Välkommen in i min värld!

Min stora resa

Välkommen in i min värld!

%d bloggare gillar detta: