Inget speciellt!

Jag kände att det var ett tag sedan jag skrev av mej lite. Jag har inget direkt att berätta. Kanske det är just det som är det viktiga i detta inlägg. Det behöver inte alltid vara fantastiska saker som hela tiden händer i vardagen, utan det är lite skönt att det bara är vardag. Att allt är som vanligt. Skolan fungerar ganska bra, man får tjata på barnen att dom skall hänga upp sakerna från gympapåsen, plocka upp kläderna från golvet och lägga i tvättkorgen. Att dom måste faktiskt lägga sig NU, för att orka gå upp i morgon. Man är lite förkyld och känner sig lite hängig och att vardagen är ganska stressig…men att jag ändå lyckas hitta tomrummen där man bara kan få slappna av och bara vara. Det är ganska skönt med vardag.

Men i morgon är det fredag – och det är helg. Det är förstås inte heller så tokigt. För att sova på en lördagmorgon tills barnen kommer in och väcker en och man myser lite i sängen innan man går upp – det är det bästa som finns. Det är livet.

5 kommentarer på “Inget speciellt!”

  1. Hej Jocke! Trevligt att ta del av din vardag också. Själv älskar jag vardagar för det är så mycket trevligt som händer här då. Det finns rutiner man trivs med, som att gå till Friskis, gå på Filmstudion och träffa vännerna från kören på Bishop Arms. När man jobbar varannan helg kan man nästan längta efter måndag. Jag jobbar ju färre timmar på vardagar än på jobbhelgerna så jag är faktiskt mer trött på sådana häger än jag är exempelvis en onsdag. Nu kommer det en trevlig vecka. Jag har ju inget höstlov och det blev tyvärr ingen filfestival i Lübeck i år, som det brukar vecka 44, men istället blir det Aurora Kammarmusikfestival och jag ska ha två musikstudenter som ska bo här från och med imorgon till och med den 3:e november. De är från Tyskland och Finland men verkar kunna svenska. (Har sms:at med tyskan som nu bor i Stockholm, antagligen studerar hon där). Det blir mellan sex och sju konserter nästa vecka för min del. Martin, som är med i Trollhättans Motettkör kommer att ha konsert på lördag och efter det ska vi på körfest. Det var meningen att Leena skulle komma också, som en present från mig, men de behövde bo på Orust då hantverkare ska ta över deras lägenhet. Hon fick Staffan med kör i present istället. han är så duktig vår lille Stuff, som nu är stor, blivit pappa och vi fick även träffa hans trevliga fru som också är med i Delight. Hälsa Eva så mycket så ses vi senast i Paris nästa år! 🙂 Innan dess lär vi höras i cyberrymden en massa gånger. KraMaría!

    • Nästa vecka verkar inte vara en vanlig vecka i vardagen dock – för din del. Kul med Staffan – önskar jag kunde varit med. Paris blir det – Eva-Lena skall med om allt går i lås. Vi kommer stanna några dagar extra såklart (utan barn).

  2. Underbart Jocke! Det är vardagen som är det huvudsakliga i livet. Tycker det är skönt att du kan skriva om vardagliga ting. visst är det kul att t ex läsa om Arilds vingård, men jag gillar när man får till det vardagliga också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

GourmetClub anno 2015

För att vi älskar god mat och dryck

sparabloggen

Privatekonomi - aktier, fonder & pension

From Japan With Love

Välkommen in i min värld!

Legal Nomads

Telling stories through food.

Här hos mig är allting glutenfritt:)

Välkommen in i min värld!

Gluten Free in Japan

日本でグルテンフリー。

Glimten i grytan

Välkommen in i min värld!

hoganassaluhall.se

Välkommen in i min värld!

Arilds Vingård

Välkommen in i min värld!

Min stora resa

Välkommen in i min värld!

%d bloggare gillar detta: