Förkylningstider!

Jag är tillbaka på jobbet med begränsade krafter. Har varit sjukskriven i 1 vecka för en kraftig hosta och förkylning. Helt matt har jag varit. Trist att inte orka med det man vill. Tyvärr har jag fått stå över både att arbeta och en del fritidsaktiviteter. Är fortfarande inte riktigt återställt, hostar en hel del fortfarande.

I helgen var jag med och arrangerade herrmiddag. Badtunna stod på programmet, vilket jag tänkt hoppa över. Tyvärr blev det inställt på grund av att tunnan var trasig. Trist, men för mej blev kontentan att jag kunde vara med på den alternativa lösningen som vi snabbt fick komma fram till – Minigolf, inomhus i Borås. Middagen intogs hemma hos oss och temat var Oktoberfest. Vi bjöd på olika grillade korvar och revbensspjäll. Jag gjorde även en uppskattad surkålsanrättning samt en enekl potatissallad toppad med en vinegrette samt dill och persilja. Och till detta serverades en blandning av tyska oktoberfest öl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

GourmetClub anno 2015

För att vi älskar god mat och dryck

sparabloggen

Privatekonomi - aktier, fonder & pension

From Japan With Love

Välkommen in i min värld!

Legal Nomads

Telling stories through food.

Här hos mig är allting glutenfritt:)

Välkommen in i min värld!

Gluten Free in Japan

日本でグルテンフリー。

Glimten i grytan

Välkommen in i min värld!

hoganassaluhall.se

Välkommen in i min värld!

Arilds Vingård

Välkommen in i min värld!

Min stora resa

Välkommen in i min värld!

%d bloggare gillar detta: