Per la prima volta quest’autunno!

För första gången denna höst träffades vi i min nygamla Italienska grupp. Ny lärare,  Roberto som pratade snabb Italienska med oss, för att vi skulle lära oss höra och förstå dagligt tal. Funkade sådär…men jag förstod kontentan av vad han sa och det var det viktigaste.

Eftersom han var ny körde vi en presentationsrunda, självklart på Italienska. Jag börjar känna mej mer och mer bekväm att tala, om än det saknas en hel del ord och grammatik. Har till och med kommit så långt att jag ibland ”hör” om det låter rätt utan att kunna förklara det rent grammatiskt – känns kul.

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

GourmetClub anno 2015

För att vi älskar god mat och dryck

sparabloggen

Privatekonomi - aktier, fonder & pension

From Japan With Love

Välkommen in i min värld!

Legal Nomads

Telling stories through food.

Här hos mig är allting glutenfritt:)

Välkommen in i min värld!

Gluten Free in Japan

日本でグルテンフリー。

Glimten i grytan

Välkommen in i min värld!

hoganassaluhall.se

Välkommen in i min värld!

Arilds Vingård

Välkommen in i min värld!

Min stora resa

Välkommen in i min värld!

%d bloggare gillar detta: