Minisemester med Yohio!

Kvällen börjar lida mot sitt slut. Konserten med Yohio var spännande – tjejerna var nöjda, det var det viktigaste. Hotellet vi bor på är enkelt men bra. Kvällen avslutades med lite ost och vin i svågerns rum tillsammans med Ulrica, Emil och Andrea. Nu dax att sova, så vi orkar utforska Helsingborg i morgon.

Yohio

4 kommentarer på “Minisemester med Yohio!”

  1. Jättetrevlig helg. Nu försöker jag börja jobba igen (mycket nu). Ulrika har rest iväg. Teknisk kommentar 2: den fina bilden i toppen på sidan blir mindre när man läser inlägg jämfört med ”Home”-knappen (som borde heta ”Hem” tycker jag). Men temat kanske fungerar så…

    • Jag har oxå märkt det. Skall ändra home till hem. Förresten längst upp under bilden ser du ju att jag lagt till facebook, instagram, mail, cirklar. Man kan kanske lägga en RSS knapp där oxå. Jag har sett att man kan lägga till det, men vet inte vad jag skall skriva i fältet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

GourmetClub anno 2015

För att vi älskar god mat och dryck

sparabloggen

Privatekonomi - aktier, fonder & pension

From Japan With Love

Välkommen in i min värld!

Legal Nomads

Telling stories through food.

Här hos mig är allting glutenfritt:)

Välkommen in i min värld!

Gluten Free in Japan

日本でグルテンフリー。

Glimten i grytan

Välkommen in i min värld!

hoganassaluhall.se

Välkommen in i min värld!

Arilds Vingård

Välkommen in i min värld!

Min stora resa

Välkommen in i min värld!

%d bloggare gillar detta: