2000 Chianti, Amalfi

Första gången vi åkte bil från Sverige till Italien, gjorde vi det tillsammans med 2 vänner, Mattias och Carola. Dom hade fått låna en Mercedes kombi som var perfekt för oss. Vi bodde 2 veckor i Toscana och åkte runt och besökte flera olika vingårdar och köpte en hel del vin. Favoriten för mej var Castell’ in Villa i byn  Castel Nuovo Berardenga i Siena regionen. Vi åkte även ner till Amalfikusten och bodde på Positano´s enda vandrarhem.


Toscana juli 2000

Positano Juli 2000

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

GourmetClub anno 2015

För att vi älskar god mat och dryck

sparabloggen

Privatekonomi - aktier, fonder & pension

From Japan With Love

Välkommen in i min värld!

Legal Nomads

Telling stories through food.

Här hos mig är allting glutenfritt:)

Välkommen in i min värld!

Gluten Free in Japan

日本でグルテンフリー。

Glimten i grytan

Välkommen in i min värld!

hoganassaluhall.se

Välkommen in i min värld!

Arilds Vingård

Välkommen in i min värld!

Min stora resa

Välkommen in i min värld!

%d bloggare gillar detta: